Make your own free website on Tripod.com

 

Match!

 

Een software-pakket voor sport-competities            

 

 

Match is een product van Eiger Software Inc.

 

e-mail: eigersoftware@hotmail.com

 

Note 31-5-2014: This website will not be updated anymore), but we continue here: www.worktimesheet2014.blogspot.com.es /

On Blogger we offer besides Match (now with version for 2014 FIFA Worldcup Soccer Brazil, also several Excel files.

e.g. an Excel to register your worked hours and which calculates totals per week, month, year (pivot-tables and graphs)

or an Excel with the 2014 year-calendar.

 

Nieuwe versie: 2008 (3.0), speciaal voor UEFA Euro 2008, speciale prijs: 4.95. Voor gratis test-versie, zie download-link onderaan pagina.

Zie Main-page voor screenshot van applicatie.

Als u  het wedstrijd-schema van Euro 2008 (gegenereerd door Match!), zie deze page (kalendar-view) of deze page (tabel)

 

 

 

Match is een informatiesysteem (van het type: software-pakket) waarmee alle 'administratieve taken' m.b.t. sport-competities kunnen worden geautomatiseerd, zoals:

 

Match is geschikt voor alle 'duel-sporten', dus sporten waarbij 2 spelers (2 teams of 2 individuen) tegen elkaar strijden om de overwinning. Sporten waarvoor Match kan worden gebruikt zijn:

 

Voorbeelden van competities waarvoor Match kan worden gebruikt zijn:

 

Het is mogelijk om in Match meer dan 1 competitie bij te houden. Zo kan een sport-vereniging voor alle teams van de club in Match de uitslagen bijhouden. En een voetbal-liefhebber kan dus zowel de nationale competitie als het beker-toernooi in Match bijhouden, of de uitslagen van alle competities in Europa.

 

De doelgroepen voor Match zijn:

 

Match maakt gebruik van het database-programma Access en het spreadsheet-programma Excel.

 

Speciaal voor het UEFA Europees kampioenschap voetbal 2008 in Zwitserland en Oostenrijk is in Match een module ingebouwd voor het bijhouden van een EK-pool. Hiermee kan u dus met familie, vrienden of collega's gokken op de uitslagen van de wedstrijden. Per wedstrijd worden punten toegekend voor de juiste uitslag (score), de juiste toto (winst/gelijkspel/verlies) en voor wedstrijden in de finale-ronden: punten voor de juiste voorspelling van de landen die in deze ronden spelen. Match genereert een wedstrijd-schema (Excel-document) waarop de deelnemers van de pool hun voorspellingen kunnen invullen, en Match kan deze formulieren ook weer (automatisch) inlezen.

Het hele wedstrijd-schema voor UEFA Euro 2008 zit al in Match, u hoeft alleen nog de uitslagen in te vullen.

 

 

Er zijn 2 versies van Match:

 

De demo-versie en bijbehorende user-manal en Match-output voor Euro2008 (o.a. wedstrijd-schema) kunt u vinden op onze download-pagina.